Nuova sede "La Gazzetta dello Sport"

Client RCS

Location Milano, MI, Italia

progetto_cmr

The new offices of “La Gazzetta dello Sport”, Casa Gazzetta, an innovative and dynamic location designed by Progetto CMR.
The new organization reveals an incessant debate between the journalist and the reader, between the newspaper and the web. The space has been designed according to the newsroom’s needs: a big open space, the management workplace stands in the middle and spreads the news towards the different areas. This promotes collaboration and donates flexibility to the interiors, which can support a future rearrangement. Walls and floors of any different editorial partition have been mostly customized with the reference sports, the interiors are characterized by recyclable materials, easy to preserve and long-lasting.

Photo credits: Beppe Raso

Go to TopBack to PortfolioSearch

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!