Tencent Shenzhen HQ

Tencent

Shenzhen, China
260,000 sqm
2012

The  latest  theories  of  the  space  planning  were applied,  in  conjunction  with  a  complex  system  of  visual  elements representing Tencent’s company values. Every  square  meter  of  office  space  has  its  own  identity  and  design, providing  Tencent’s  staff  with  the  best  possible  workplace  environment, whilst the usage of the space is optimized. In  the main  entrance  hall,  the  proposed  design  reflects  Tencent’s  spirit,  the continuous  flow  of  information  that  represents  the  continuous  organic growth of the company. In the restaurant, an organic shape runs through all the  different  areas,  fulfilling  different  functions:  initially   a  wall,  it  then becomes  a  table  and  finally  morphs  into  the  food  distribution  area  counter and front.


成都模特网

成都休闲娱乐

麦麦网

财富周刊

自驾线路